tapaamsterdam.nl

Over Ons

Young Minds Design raadt altijd samenwerking met marketing compaines, creatief ontwerp bedrijven, website design en ontwikkeling bedrijven over de hele wereld. We zijn altijd geïnteresseerd in een serieuze zaak en een goede zakelijke voorstellen aan te moedigen. Dus als u een goede lange termijn business plan en als je op zoek bent naar een lange termijn gezond en professionele zakelijke relatie, dan is Young Minds ontwerp zou een beste plek om uw voorstellen te laten vallen in zijn.

Ook onze outsourcing partners werken in sync met ons en dienen om leads en capture bestellingen te genereren. In ruil genieten ze van een gezonde marge van het project waarde op een vooraf overeengekomen tarief, aan het einde van elk project.
Waarom outsourcers kiezen Young Minds Design?

Budget is nooit een probleem voor ons als we zoeken altijd de lange termijn relatie. Wij werken volgens de begroting. We proberen u een back-up met enige vorm van technische ondersteuning en proberen je volledige steun namens die u kunt meer projecten te nemen geven.
We koesteren de technische aspect van het project, terwijl u zich concentreren op marketing.
We staan ​​open voor directe communicatie met de klant tijdens de ontwikkelingsfase. Onze technische staf dwz Web Developer, Website Ontwerpers zijn 16×7 online.
U verdient een gezonde marge op elk project waarde op een vooraf overeengekomen tarief.
U krijgt om onze naam en de website te gebruiken als de belangrijkste marketing materiaal.
Indien gewenst bieden wij u met het kunstwerk van extra promotiemateriaal.
Wij bieden u een volledige technische analyse van een project samen met de tijd en prijs schattingen.
Wij bieden complete offshore-productie-ondersteuning, inclusief projectmanagement, creatieve richting, ontwerpen, programmeren, met behulp van onze FTP-server voor bestandsoverdracht etc

Vergeet niet, “We werken als een team”.